Energi

Började dagen 0430 i Sköndal. Sov max fem min på tåget, så jag börjar bli lite lätt trött nu. Återfick lite energi genom Purified in Bloods "Last Leaves of a Poisoned Tree". Jäkligt bra!



Caesars-recension från inatt


Caesars gör sitt jobb men inte mer



Snökalvens bootcamp - del 3

Idag var det lite bollsparkande med Martin. Vi var helt ensamma på det underbara grönbruna havet som populärt brukar kallas Korpvallen. Lite tungt, men väldigt skönt med gräspremiär
   (inte för att det funnits någon grus- eller inomhussäsong för min del, men ändå)
   Så nu har jag rört på mig tre dagar i rad. Feint!



Träning - del 2

Sitter nu här vid datorn i bara kalsongerna, och äter lite cashewnötter. Och eftersvettas lite. Blev något kortare idag; 3,59km. Tog 20 minuter och 44 sekunder.

Här är dagens runda

Och här är gårdagens



Följ kalvens väg mot fotbollsformen

Sådär, idag var första träningspasset avklarat. Blev en tur runt Stångån ihop med bror. 4,42km blandat grus och asfalt. Var rätt tungt, men det funkade. Känns väldigt bra nu efteråt.

Femton dagar kvar till premiären...



Tillbaka sen nån timme eller två

Har varit en underbar helg i Norrköping. Har aldrig varit så mycket där som den senaste tiden. Börjar känna mig något sånär hemma där nu.

Skummast var förmodligen fansen på O'learys uteservering. De skrek som fasen och hade en Västeråsflagga med sig. Vi fattade inte alltför mycket, och ringde min mest wikipedia-liknande kompis och hörde vad det kunde röra sig om. Visade sig vara match mellan Sylvia och Västerås i division 1 norra. Fotboll. Därefter blev det en betydligt mindre skum, men desto godare lunch. Räkor och ägg.

Var även ute på en långpromenad längs strömmen. Fint väder och hur trevligt som helst. Mådde verkligen väldigt bra. Har jag iofs gjort i stort sett hela helgen.



Fredagens


Bättre live än på skiva



Lång dag

Började 0430 imorse i ett väldigt kallt Sköndal. Blev dessutom nekad värme när jag kom ut ur duschen. Typ. Men det funkade. Väldigt tråkigt att åka därifrån, men skönt att det inte dröjer så länge tills nästa gång. Kom in till Centralen och köpte en ytterst icke-smakande ost & skink-baguette. Sen tåg hem till Linköping. Inklämd bredvid en engelsk jätte-ryggsäck. Halvslumrade.

Sen lång jobbdag.

Nu trött.



Fel musik

Lyssnar på soundtracket till "Upp till kamp". Inte rätt alls just nu, tyvärr. Men gört ändå. Fasen.



Entombed igår


Skönt att bli överkörd av Entombed



0630 lördagsmorgon

Är lite väl tidigt det här. Men ska iväg på rally. Då är det något som är fel om det inte är tidigt. Vet iofs inte när pappa kommer och hämtar. Borde väl vara hyfsat snart.

Entombed i Norrköping igår. Recension kommer senare. Eller, den är ju redan klar, men inte publicerad än. Senare.



Nånstans i mitten

Av veckan. Har hunnit med hockey i måndags
   (inklusive kraschning av kameran)
   vilket gav lycka och en hes hals i några dagar. Men mest jäkligt skönt. Var det.

Tisdag. Tvättade.
   (har fortfarande inte strykt och/eller vikt. Dålig jag.

Onsdag. Tacos och hockey med bror och Anette. Jäkligt skön vinst.

Torsdag. Mäklarinvigning efter jobbet. Sen direkt till Konsert & Kongress för Tomas Andersson Wij. Fel sinnesstämning på mig. Annars var det bra.

Ska hinna med en hel del ikväll och under resten av helgen hade jag planerat. Måste försöka få lite ordning här hemma också. På riktigt.



Lunchtips

Indisk lasagne på Yogi. Vetefasen om de har det varje dag. Trort inte. Men om de har den, ät!

Fick alltså reda på detta då jag åt den idag.



Hes

Kom hem för nån timme sen från LHC-HV71. Jävligt bra match. Men hes nu. Halvskönt bara.



liten återvändo

I eftermiddags handlade jag på ICA med bror. Något vi gjorde väldigt mycket för kanske ett halvår sen. Numer blir det alltför sällan.

Var rätt kul när bror knycklade ihop kvittot för den föregående kunden. Omedvetet iofs, men ändå rätt hårt.



In Flames


Rått, melodiöst och alldeles strålande



Söndag i Norrköping

Min 1½ vecka som sambo avslutades i ett soligt Norrköping. Verkligen en fin dag, då jag fick uppleva min första allsvenska fotbollsmatch nånsin,
    (funderar på att göra ytterligare ett försök till att bli seriöst fotbollsintresserad)
   och hur mycket 6000 djurgårdare kan låta. Djurgårdarna var verkligen överallt. Vi tog pendeln från Linköping vid lunchtid, och när vi steg in i vagnen var det verkligen helt fullt av dem där. Och pendeln hade ju bara hämtat folk i Tranås och Mjölby och andra ställen åt det hållet. Själva matchen var småtrist i första halvlek, men i andra kom Norrköping igång, och det blev klart roligare.

image575
image571
image576
image572

image577



Tomhet

Har funnits dagar det varit roligare att gå runt i lägenheten. Nu blir jag mest påmind om hur tomt det är när det inte finns en person till här. Trist. Men det är ju varken första eller sista dagen, så. Men ändå. Fasen.



the Korpen is drawing nearer...

...on leather steeds... Nävars. Men nu är det knappt en månad kvar tills det drar igång. Ser ut som att vi har ett intressant lag i år. Faktiskt.

Har precis skickat sex mail inför säsongen. Är en del att styra med nu. Men det ska nog lösa sig fint.



Nej

Bloggen är inte död. Det var bara en paus för lite sambovarande och sen gjorde blogg.se nån sorts uppdatering.