Sista inlägget här

Nu kör vi på

snokalven.blogg.se

istället.



Plan för veckan

Tisdag - Di Leva-konsert på kvällen. För recension.

Onsdag - Städa, diska, plocka i ordning, handla, sortera.

Torsdag - Jobba sent. Förmodligen sega vid datorn.

Fredag-söndag - E kommer hit.

Idag är det måndag. Tror inte att det är någon idé att ens försöka ta sig till något nu. Vaknade strax efter fyra imorse i Sköndal. Var visserligen inte särskilt trött då, men hela dagen har känts skev typ. Så det bästa vore nog att sova nu. Eller lägga sig att läsa åtminstone. Det lär följas av sömn fort som en kalv.


 

Sjätte bilden, sjätte mappen

Pernilla skickade någon sorts utmaning för några veckor sedan, som går ut på att lägga upp den sjätte bilden i den sjätte mappen på datorn. Sjätte foto-mappen då.

I hennes fall blev det en fallskärmsbild. För mig blev det. Den är tagen klockan 00:16 den 17:e maj 2005. När jag tittar på den känns den som om den är från ett annat liv. Studentlivet. Jag hade en och en halv timme kvar av pluggande den natten. Innan det blev fem timmars sömn. Läste vidare i dagboken, och det här var mitt uppe i vad som förmodligen var den mest ansträngande perioden under hela studietiden. På fredagskvällen la jag mig vid halv nio, och sov tolv timmar.





Hmm

Har visst varit lite dålig här på sistone. Har ägnat måndag och tisdag kväll till att komma ifatt lite. Städning, tvätt, disk. Sådana saker. Bloggen kunde ju vara en idé att ta tag i också. Så, jag försöker.

Har inget direkt spännande att berätta. Det här var dock kul. Från
tjuvtittat.se:

Här får du garanterat blodad tand