26 timmar på landet

Något sånt blev det.

25-årsfest i helgen. Skulle egentligen åkt ner redan på fredagen, men jag ville vila lite från halsattacken. Så, lördagmorgon.

Efter att ha lämnat av syster i Ekholmen, och hämtat upp Sven-Åke i Vidingsjö, blev det en kort tur in till stan i regnet. Blev klara rätt fort, och begav oss neråt skogarna i södra Östergötland. Åkte inte fel en enda gång, och kom fram till Kristinas sommarställe vid Sommen. Riktigt fint var det där. Vädret helt ok. Oftast.

image198
image197

Blev lite fotboll, en del badminton, badande (en gång för mig), ätande, pratande. Och en del mobbning också, inte att förglömma. Fast det gick bra. Försökte ta det lite lugnt med idrottandet. Spelade lite på kvällen också. Och mot all förväntan så blev det förlust. Illa illa.

Varmt som fasen i rummet där jag sov. Fast sov iaf. Och det är ju alltid bra. Riktig storfrukost på morgonen. Borde ha fler tiopersonersfrukostar. Resten av förmiddagen blev mest slöande på altanen. Och skönt med avkoppling. På det hela en mycket trevlig helg på landet. Och grattis igen Kristina!

image200
image199



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback