Lunchen idag

Blev China igen. Ihop med bror. Vår gamla klassföreståndare satt vid bordet bredvid. Tror att bror lyckades att icke-hälsa på henne. Jag gjordet inte.

På mitt jobb finns det ett par lunchkategorier. Ibland flyter de ihop, och personer flyter mellan de olika, men i huvudsak ser det ut så här:

1) Salladsätarna. Den mest blandade gruppen (kön & ålder) med personer som köper med sig sallad och äter på jobbet. Varje dag. Individerna i denna grupp är närbesläktade med husmanskostätarna och matlådeätarna, genom det faktum att de äter på jobbet varje dag.

2) Thaiätarna. Lite missvisande namn egentligen. Men det är personer som äter ute de flesta dagarna i veckan. Vill gärna variera sig, men hamnar alldeles för ofta på Thai Coconut eller Ghingis.

3) Skräpmatsätarna. Kan lätt tänka sig en pizza en tisdag. Eller onsdag. Eller torsdag. Eller fredag. Eller måndag. Butterfly och Texas Longhorn är favoritställena. Om individerna i denna grupp tar med mat, blir valet ofta Burger King, eller valfritt kebab-ställe i centrum.

Sen har vi en särling också. Han vägrar röra sig utanför en femtiometersradie från Stora Torget, och blir skitarg när någon föreslår ett ställe som ligger utanför detta område.

Herr kalv hör till den tredje kategorin.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback